Jentesuksessen

Resultater betyr noe. Ikke isolert sett, men resultater er noe en får når en gjør noe rett. Vårt J15 lag har nå veldig gode resultater og det gleder selvsagt.
https://www.fotball.no/fotballdata/lag/tabell/?fiksId=125516


Det som virkelig gleder, og nesten rører en er måten dette skjer på.
La meg først trekke frem minst 2 sterke foreldregrupper som nå er en gruppe og står sammen rundt jentene sine - sammen.
De utgjør den desidert største og mest dedikerte supporterskaren på Tempe i tillegg til bortekampene. De jobber utrettelig på siden med dugnader, kveldsmat, sosiale tiltak, transport og alt som må til.
UTROLIG!
Lagledere, kasserer, som står nå i jobben, men ikke minst de som har dratt lasset frem til i dag.
UTROLIG!
Så er det selvsagt trenere, dagens og de gamle som har stått utallige kvelder på Tempe, forklart og forsvart det som skjer på treningsfeltet og i kamp.
RESPEKT!
Spillerne! For en gjeng! Flere årskull, 2003, 2004 og 2005 + hospitanter fra 2006 i en gjeng nå. En stor gjeng, ikke tre små.
To ganger skjer det magiske som kjennetegner gode lag. De snur noe umulig til noe bra. Først hjemme mot Sjetne hvor de lenge lå under, men igjennom enorm innsats, vilje og støtte for hverandre klarer de uavgjort på overtid. Så borte mot Melhus klarer de reise seg og klinker inn 1-2 målet på slutten. Ikke bare er de de gode. De har evne til å levere det som skal til for å bli bedre og vinne. De er villige til å gjøre det som må gjøres og de gjør det sammen, som et lag.
MAGISK!
Grunnen til at jeg skriver dette og publiserer det er for å skryte litt av de som har jobbet frem dette. Jeg mener også at vi kan lære noe av dette, ta det med videre og videreutvikle dette til en god metode å jobbe etter.

Suksesskriterier

  • Trenere fra begge årsklasser
  • Støtteroller valgt av alle foreldre
  • Samlet foreldregruppe som sammen trekker mot samme målet
  • Felles cupplaner
  • Full åpenhet om hva vi vil
  • Villighet til kompromisser

I tillegg vil jeg understreke at det er nå jobben begynner.
Mange som opplever smaken av suksess blir fornøyde og glemmer fort hvordan og hvorfor man kom dit man er. Nidelv sitt J15 lag anno høsten 2019 har suksess fordi mange har jobbet godt og mye. Skal man komme videre og gjenskape disse gode opplevelsene må en forsette med hard jobbing, masse glede og være lagspillere - hele det utvidede laget.
Dette blir morsomt å følge videre.

Etter at denne posten ble skrevet dro jeg ned på Tempe og så J15 slå naboen Utleira 5-2.
https://www.fotball.no/fotballdata/kamp/?fiksId=7375363

Sjekk den gjengen.


Vi i Nidelv IL har gjort noe rett, nå må vi fortsette det vi har startet og sikre at vi i 2021 kan melde på et Nidelv IL a-lag kvinner bestående av en kjerne Nidelv kvinner.

Les mer: https://sites.google.com/nidelv-il.no/nidelv-il-kom-til-oss/jenter

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Fotballhelg midt på vinteren

OneTeam Nidelv IL fotball

Akta tvåan - Trøndelag